Ecvv Trade
Hebei Lingding Biotechnoligy Co., Ltd.

China Manufacturer with main products: Different Quantity Has Different Discount., Our Quality Control Will Reduce the Quality Problem to near Zero, We Can Supply the Free Sample...

Home  >Products Catalog > Copper Plating Chemical Edtp (Q75) (Ethylenedinitrilo) Tetra-2-Propanol CAS. 102-60-3

Copper Plating Chemical Edtp (Q75) (Ethylenedinitrilo) Tetra-2-Propanol CAS. 102-60-3

FOB Price: 10.00 - 100.00 USD/Box
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
In Stock
Export Markets: North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Africa, Oceania
Place of Origin: Hebei in China
Packaging Details: 25kg carton drum (32cm*58cm)or 1kg foil bag (10cm*15cm) or by request of clients

Quick Details

  • Appearance: Colorless transparent liquid
  • Purity: 99%
  • Grade Standard: Industrial Grade
  • CAS No.: 102-60-3
  • Classification: Carboxylic Acid
  • Model Number: top
  • Brand Name: Lingding
  • Application: complexing agent
  • EINECS No.: 203-041-4
  • MF: C14H32N2O4

Specifications

N,N,N',N'-Tetrakis(2-hydroxypropyl)ethylenediamine Chemical Properties
Melting point  32°C
Boiling point  175-181 °C0.8 mm Hg(lit.)
Density  1.03 g/mL at 20 °C(lit.)
Vapor pressure  1 mm Hg ( 20 °C)
Refractive index  n20/D 1.4812(lit.)
Fp  >230 °F
Storage temp.  Store below +30°C.
pka 14.23±0.20(Predicted)
Specific Gravity 1.013
PH 10.4 (10g/l, H2O, 20℃)
Water Solubility  Miscible

N,N,N',N' -tetra (2-hydroxy-propyl) (EDTP) is soluble in water and is a kind of colorless transparent viscous liquid. the aqueous solution is weakly alkaline.Is widely used as a crosslinking Chemicalbook agent and antistatic agent in synthetic rubber and polyurethane products.the product has good mechanical strength and antistatic properties, as a stabilizer and widely used in engineering plastics, so that the plastic has good light resistance and cold resistance.
Funcation
N,N,N',N' -tetra-(2-hydroxy-propyl) is an amine derivative, which can be used as complexing agent for electroless copper plating, flux and cleaning agent in circuit board manufacturing.
Copper Plating Chemical Edtp Q75 Ethylenedinitrilo Tetra2Propanol CAS 102603Copper Plating Chemical Edtp Q75 Ethylenedinitrilo Tetra2Propanol CAS 102603Copper Plating Chemical Edtp Q75 Ethylenedinitrilo Tetra2Propanol CAS 102603
Company information
Lingding Biotechnology Co., Ltd. is a professional business company,that include pharmaceutical raw materials, pharmaceutical intermediates,and other more than 1000 products of the enterprise,  The registered capital is 3 million yuan, it is a collection of scientific research, production and sales in one of the enterprises.
since its establishment, the company has always adhered to the core concept of "focus on products, attentive service", adhere to the business purpose of "innovation, professional, win-win", to provide customers with a full range of meticulous and thoughtful services. We will adhere to the customer's serious and responsible attitude, comply with the standardized operation procedures, with efficient execution to complete customer needs.
the company's products are sold all over the world, mainly exported to the United States, Europe, Southeast Asia, Australia, the Middle East and South Africa and other countries.The company has a strong scientific research and technical team, can provide customers with high quality products and a full range of services. We will provide first-class products and better service to face the needs of customers, to meet the challenges of the market.  Welcome domestic and foreign customers to negotiate.Copper Plating Chemical Edtp Q75 Ethylenedinitrilo Tetra2Propanol CAS 102603  Q1. Are you a manufacturer?
Answer: Yes, we have our own factory.


Q2. Do you have GMP or DMF?
Answer: Yes, we have GMP certificate for some products, and we can provide DMF as well.

Q3. What information should I let you know if I want to get a quotation?
Answer: -Quality you require, eg. Assay, Purity, or single impurity
-Quantity you need
-Standard you want, such as USP, EP, JP etc.

Q4. how to make the payment?
Answer: T/T in advance are highly recommended. We can accept Western Union,
Money Gram and Paypal as well.

Q5. When will you deliver the goods?
Answer: for sample(less than 1kg), in about 3 working days after payment; for larger orders (more than 1kg), in about 7 working days after payment.

Q6. how will you deliver the goods?
Answer: We have strong cooperation with DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post. for container products, we can do sea shipping. You also can choose your own shipping forwarder.

Q7. When will we receive the goods?
Answer: for samples, we will send by TNT/DHL/FEDEX/UPS express, usually it takes about 3-5 to reach you; for larger orders, it will take about 7 -10days at most.

Q8. What if we find your products unsatisfied?
Answer: We will send you a COA (Certificate of Analysis) to you first for you to confirm the quality, but if you find our products not confirm with the COA after you receive it, please show us your test result, we will refund you once we confirm that.

Service Process

Service Guarantee

  • Free Service Charge

    ECVV doesn't charge any service fee to Buyers for buying this product.

  • ECVV Supply

    ECVV is responsible for supply, and provides product quality inspection, fund supervision and supply chain services.

  • Product Quality Commitment

    ECVV China Sourcing Agent will assess the reputation and supply ability of the factory and conduct field trips to select the high-quality Chinese factories for buyers.

  • Deposit Service Commitments

    In order to improve the quality of service, ECVV will charge for a 100CNY deposit for the agent purchasing order, and the deposit will be part of subsequent purchasing costs.

    After paying a deposit, if the purchasing order is not completed because of unsatisfied ECVV services, ECVV will refund your deposit.

Chemical Raw Material from this supplier

Boric Acid Manufactory Supplier CAS 11113-50-1 with Best Price    
FOB Price: 20.00-50.00 USD/Kilogram
Min Order: 1 Kilogram
Anthraquinone-2,7-Disulfonic Acid Disodium Salt    
FOB Price: 8.80-13.80 USD/Kilogram
Min Order: 100 Kilograms
Trichloroisocyanuric Acid (TCCA) 90% Granular/Powder/Tablet    
FOB Price: 1100.00-2000.00 USD/Ton
Min Order: 10 Tons
Excellent Quality Stearic Acid    
FOB Price: 100.00-500.00 USD/Ton
Min Order: 1 Ton
Top Quality Acetic Acid Glacial for Sale    
FOB Price: 100.00-500.00 USD/Ton
Min Order: 1 Ton

More products from other suppliers

Adipic Acid    
Min Order: 20 Ton
Formic Acid    
Min Order: 10 Ton
Stearic Acid    
Min Order: 20 Metric Ton
Oxalic Acid    
FOB Price: 560.00-750.00 USD/Ton
Min Order: 23 Ton
Adipic Acid    
Min Order: 1 Ton

Can't find a suitable Supplier or product? Entrust ECVV to purchase the well-chosen Chinese products with high cost performance.

Learn More>> Start Safebuy Order

Communicate with Supplier

Sourcing from ECVV
Join Facebook Group